Omezení užívání nemovitostí v režimu zákona o ochraně přírody a krajiny - Hanzlíková, Jiřina; Jančářová, Ilona, 1959-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
Bakalářská práce se zabývá možností omezení užívání nemovitostí v režimu zákona o ochraně přírody a krajiny - z. ČNR č. 144/1992 Sb.
This diploma thesis is about the possibilities in Limitation of the Land Use in the Regime of the Nature Protection Act - z. ČNR č. 114/1992 Sb.
Vedoucí práce: Ilona Jančářová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: Natura 2000; ochrana krajiny; ochrana přírody; landscape protection; nature conservation; bakalářské práce