Omezení užívání nemovitostí v režimu zákona o ochraně přírody a krajiny - Hanzlíková, Jiřina (2006)
Bakalářská práce se zabývá možností omezení užívání nemovitostí v režimu zákona o ochraně přírody a krajiny - z. ČNR č. 144/1992 Sb.