Poskytování údajů z katastru nemovitostí - Bábíčková, Jarmila (2006)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou poskytování údajů z katastru, tedy jaké údaje, jakým způsobem a za jakých podmínek lze z katastru získat.