Poskytování údajů z katastru nemovitostí - Krejča, Pavel; Jančářová, Ilona, 1959-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
Poskytování údajů z katastru nemovitostí je jedním z nejdůležitějších úkolů této evidence. Tento informační systém eviduje vybrané nemovitost, a také chrání vlastnická a jiná práva, která se k nim vážou a další důležité údaje týkající se nemovitostí. Poskytování údajů je založeno svobodném přístupu k informacím.
Access to Information from the Land Ragister is the one of the most important mission this information system. This files contains informations about owners, properties and other details and protects properties of ownership. Access to information is based on law to informations.
Vedoucí práce: Ilona Jančářová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: katastr nemovitostí; cadastres; bakalářské práce