Poskytování údajů z katastru nemovitostí - Krejča, Pavel (2006)
Poskytování údajů z katastru nemovitostí je jedním z nejdůležitějších úkolů této evidence. Tento informační systém eviduje vybrané nemovitost, a také chrání vlastnická a jiná práva, která se k nim vážou a další důležité údaje týkající se nemovitostí. Poskytování údajů je založeno svobodném přístupu k informacím.