Vydržení a jeho zápisy do katastru nemovitostí - Frič, Daniel (2006)
Tato bakalářská práce vysvětluje problematiku zápisu vlastnického práva k nemovitosti popřípadě práva odpovídajícího věcnému břemeni vzniklého na základě vydržení do katastru nemovitostí, dále se zabývá prameny a platnou právní úpravou vydržení.