Nemovitý majetek obcí a jeho zápisy do katastru nemovitostí - Bártů, Petra; Jančářová, Ilona, 1959-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
V této práci jsem nastínila problematiku týkající se převodu státního nemovitého majetku do vlastnictví obcí.
I sketched the problems concerning transfer of state immovables to the ownership of communities in this bachelor work.
Vedoucí práce: Ilona Jančářová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: katastr nemovitostí; majetek obcí; cadastres; municipal property; bakalářské práce