Zásada priority v katastru nemovitostí - Holubec, Marek (2006)
Zásada priority v katastru nemovitostí, historie katastru nemovitostí a zásada priority, platná právní úprava, pořadí zápisů zpětné účinky vkladu, exekuce, předběžné opatření.