Záznam jako forma zápisu do katastru nemovitostí - Jurášek, František (2006)
Bakalářská práce na téma Záznam jako forma zápisu do katastru nemovitostí rozebírá jednu z forem zápisu do katastru nemovitostí.Bakalářská práce je věnována především rozboru současného stavu v problematice záznamu z pohledu pracovníka katastrálního úřadu.