Soukromoprávní a veřejnoprávní úprava reklamy - Andrle, Jiří (2006)
Práce se zabývá soukromoprávní a veřejnoprávní úpravou reklamy. U soukomoprávní regulace se zabývá nekalou soutěží dle obchodního zákoníku a ve veřenoprávní části rozborem ustanovení zákona č. 40/1995 Sb.,o regulaci reklamy.