Srovnání právní úpravy nekalé soutěže v ČR a v zahraničí - Knollová, Lucie (2006)
Diplomová práce se nazývá Srovnání právní úpravy nekalé soutěže v ČR a zahraničí. Ze zahraničních úprav jsem zvolila předpisy rakouského a německého práva a úpravu v rámci předpisů EU. V diplomové práci je rozebrána právní komparatistika, stručný vývoj srovnávaných právních úprav, rozbor ustavení nekalosoutěžních předpisů a právní prostředky ochrany. Práce je doplněna příkladnou judikaturou.