Vybrané skutkové podstaty podle generální klauzule - Navrátil, Tomáš; Večerková, Eva, 1958-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2006)
Ve své práci jsem se zaměřil především na generální klauzuli nekalé soutěže a na některé nepojmenované skutkové podstaty nekalosoutěžních deliktů postižitelné podle generální klauzule. Snažil jsem se však vystihnout problematiku nekalé soutěže jako celku.
In my thesis, I have concentrated primarily on the general clause of the unfair competition and some unnamed subject matters of unfair-competition wrongs punishable under the general clause. I have attempted to give a true picture of the problems of unfair competition as a whole.
Vedoucí práce: Eva Večerková.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: nekalá soutěž; unfair competition; diplomové práce