Vybrané skutkové podstaty podle generální klauzule - Navrátil, Tomáš (2006)
Ve své práci jsem se zaměřil především na generální klauzuli nekalé soutěže a na některé nepojmenované skutkové podstaty nekalosoutěžních deliktů postižitelné podle generální klauzule. Snažil jsem se však vystihnout problematiku nekalé soutěže jako celku.