Otázka dovolenosti ochranných opatření v mezinárodním obchodě - Říhová, Kateřina (2006)
Tato diplomová práce se týká problematiky mezinárodního obchodu, otázek jeho liberalismu a opřekážek obchodování.Dále je pojdnáno o WTO, GATT 1947 a GATT 1994, ES a jeho obchodní politice.