Státní podpora exportu - Šindlářová, Petra (2006)
Předmětem této bakalářské práce je popis a analýza státní podpory exportu v České republice. Práce je zaměřena především na legislativní rámec této podpory v České republice, který je tvořen zejména zákonem č. 58/1995 Sb., o pojišťování a financování vývozu se státní podporou, ale také jinými vnitrostátními předpisy či mezinárodními smlouvami.