K efektivnosti práva proti nekalé soutěži - Kopeňová, Michaela (2006)
Ve své práci jsem se zabývala nejdříve obecně poznatky a teoriemi o efektivnosti, poté jsem se zaměřila na efektivnost z pohledu ekonomické analýzy práva a snažila se zamyslet nad tím, zda je tento přístup ke zhodnocení efektivnosti dostačující, či zda by měly být brány v potaz také poznatky antropologie a etologie.