Parazitní soutěž ve francouzské a české právní úpravě - Hýblová, Helena; Hajn, Petr, 1935-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2006)
Cílem předkládané práce "Parazitní soutež ve francouzské a české právní úpravě" je zkoumání nekalých a parazitních soutěžních praktik používaných v hospodářské soutěži jak přímými, tak i nepřímými soutěžiteli.
The goal of the submitted thesis: Parasitic Competition - Comparison of the Czech and French Legislation is to analyze some acts or practice carried out in the course of industrial or commercial activities contrary to honest practices constitutes an act of unfair competition, especially the parasitic competition.
Vedoucí práce: Petr Hajn.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: nekalá soutěž; právo hospodářské soutěže; competition law; unfair competition; Francie; France; diplomové práce