Právo proti nekalé soutěži a ochrana spotřebitele - Bazalová, Kateřina (2006)
Diplomová práce se zabývá právem proti nekalé soutěži a ochranou spotřebitele. Pohled na uvedenou problematiku je veden jak z hlediska českého práva, tak z hlediska práva Evropské unie. V úvodu je práce zaměřena na nekalou soutěž obecně a rozbor generální klauzule v ObchZ, poté následuje tématika prostředků ochrany spotřebitele.