Financování územních samospráv - Mošťková, Iva (2006)
Diplomová práce na téma Financování územně samosprávných celků, v mém případě zaměřená na město Uherské Hradiště. Těžiště práce spočívá v právní úpravě rozpočtů územních samosprávných celků, zaměřené jednak na rozpočtový výhled, na rozpočet samotný tzn. jeho příjmovou, výdajovou část, závěrečný účet včetně kontroly, organizační složky a příspěvkové organizace.