Obecně závazné vyhlášky obcí v rozhodovací praxi Ústavního soudu - Šemorová, Jana (2006)
Tématem práce jsou obecně závazné vyhlášky obcí v rozhodovací praxi Ústavního soudu. Práce je rozdělena na dvě části. První část se zabývá ústavně-právními východisky a právní úpravou vydávání obecně závazných vyhlášek, část druhá je zaměřena na stanoviska Ústavního soudu k jednotlivým procesněprávním a hmotněprávním aspektům vydávání obecně závazných vyhlášek.