Opravné prostředky ve správním řízení - Murín, Petr (2006)
Tato bakalářská práce se pak zabývá konkrétními ustanoveními správního řádu, upravujícími možnosti přezkoumání správních rozhodnutí a zjednání nápravy pro případ, že jsou tato stižena vadami, tzv. opravnými prostředky ve správním řízení, a to především v ohledu na právní úpravu novým, výše uvedeným, zákonem č. 500/2004 Sb., v platném znění, který vytváří poměrně rozsáhlý právní základ prakticky všem vnějším činnostem úřadů.