Soudní kontrola veřejné správy, úloha správního a ústavního soudnictví v systému kontroly veřejné správy - Podhola, Igor (2006)
V úvodních pasážích bakalářské práce jsem se prostřednictvím výkladu základních pojmů pokusil vymezit soudní kontrolu veřejné správy v systému záruk zákonnosti. Dále jsem se věnoval složitému historickému vývoji správního a ústavního soudnictví jak ve světě, tak především na území dnešní České republiky. Podstatnou část bakalřské práce jsem věnoval zejména kapitolám, ve kterých jsem hovořil o správním soudnictví v letech 1989 - 2002.