Soudní kontrola veřejné správy, úloha správního a ústavního soudnictví v systému kontroly veřejné správy - Tlapáková, Kateřina; Sedláček, Stanislav, 1954-; Masarykova univerzita. Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva (2006)
Předmětem bakalářské práce je vývoj a současný stav správního soudnictví po reformě a návaznost správního soudnictví na ústavní právo.
The goal of the submitted thesis is develop and actul estate administrative courts after reform and consecutiv adminstrative courts on the constitutional justice.
Vedoucí práce: Stanislav Sedláček.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: správní soudnictví; veřejná správa; judicial review of administrative acts; public administration; bakalářské práce