Soudní kontrola veřejné správy, úloha správního a ústavního soudnictví v systému kontroly veřejné správy - Tlapáková, Kateřina (2006)
Předmětem bakalářské práce je vývoj a současný stav správního soudnictví po reformě a návaznost správního soudnictví na ústavní právo.