Kontrola a dohled nad správností údajů evidence nemovitostí - Janoušek, Jiří (2006)
Kontrola a dohled nad správností údajů evidence nemovitost, v této souvislosti se věnuji vkladovému řízení, revizi údajů, kontrole geometrických plánů a dohledu ZKI nad ověřovánímmvýsledků zeměměřictví.Jen evidence nemovitostí která osahuje správné údaje může plnit své funkce.