Poskytování údajů z katastru nemovitostí - Dřevojan, Kamil (2006)
Účelem a smyslem této bakalářské práce je bližší seznámení s problematikou poskytování údajů z katastru nemovitostí. V práci jsem se snažil zejména soustředit na problémy a úskalí jednotlivých forem poskytování údajů, právní úpravy a také bezúplatného poskytování údajů z katastru nemovitostí, především územně samosprávným celkům.