Oprava chyb v katastrálním operátu - Nedvídková, Jitka, 1951- (2006)
Práce se zabývá možnostmi a způsoby provedení opravy chybných údajů katastru nemovitostí. Zejména se zabývá otázkou věcného provedení opravy chyby a v dané souvislosti i procesními postupy příslušných správních orgánů a soudů.