Řádné opravné prostředky ve správním řízení - Mazurová, Hana (2006)
Práce je zaměřena na řádné opravné prostředky ve správním řízení a jejich současnou právní úpravu podle zákona č. 500/2004 Sb. Dále na porovnání současné právní úpravy s právní úpravou předchozí.