Veřejný ochránce práv - záruka zákonosti moderního právního státu - Žížek, Roman (2006)
Tato bakalářská práce, jejíž název zní "Veřejný ochránce práv - záruka zákonnosti moderního právního státu" podává ucelený pohled na institut Veřejného ochránce práv.