Zemědělský půdní fond - Bednářová, Renata (2006)
Bakalářská práce je zaměřena na zemědělský půdní fond. Je v ní popsána historie vývoje půdy, její ochrana a následná evidence v katastru nemovitostí. Dále je v ní analyzován zemědělský půdní fond v okrese Brno-venkov.