Zápisy do katastru nemovitostí při výkonu rozhodnutí - Němeček, Jan (2006)
Bakalářská práce se zabývá exekučním řízením vzhledem k zápisům do katastru nemovitostí. Jsou zde formulovány principy exekučního řízení a to jak obecně, tak i konkrétně ve vztahu k realizaci exekuce prostřednictvím nemovitého majetku.