Geometrický plán - Filová, Bohunka; Průchová, Ivana, 1955-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
Bakalářská práce vysvětluje pojem geometrický plán. Popisuje jeho účel, náležitosti a postup při zhotovování a ověřování. V závěru se zabývá některými nedokonalostmi prováděcí vyhlášky č. 190/1996 Sb.
This bachelor thesis explains a conception of a plat map. It describes its purpose, appurtenances and progress at making and checking. At the close the work deals with some imperfections execute in public notice No. 190/1996 Coll.
Vedoucí práce: Ivana Průchová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: geometrický plán; pozemkový katastr; land cadastres; plat map; bakalářské práce