Animal liberation front v České republice terorismus nebo občanská neposlušnost - Šukalová, Alexandra (2006)
Práce se snaží zjistit, zda - li je Animal Liberation Front projevem terorismu nebo občanské neposlušnosti. Dále se zaměřuje na projevy Animal Liberation Front v České republice a postoje českých radikálních skupin ochránců zvířat k Anmal Liberation Front.