Neverbální komunikace mezi řidiči rozdíl mezi začátečníky a zkušenými řidiči - Trnka, Lukáš (2006)
Práce je zaměřna na aspekty neverbální komunikace mezi řidiči. Výzkumná část zkoumá odlišný přístup ke komunikování na silnici mezi zkušenými a nezkušenými řidiči.