Komunální politika v Rožnově pod Radhoštěm od roku 1990 politics, policy (případová studie) - Drápal, Martin; Balík, Stanislav, 1978-; Masarykova univerzita. Katedra politologie (2006)
Bakalářská práce obsahuje případovou studii Komunální politiky v Rožnově pod Radhoštěm od roku 1990. V práci jsou vypsány a analyzovány výsledky voleb od roku 1990, a také jsou zde stručně uvedeny programy volebních stran. Muzeme se zde také dozvedet jaké koalice ve volebnich obdobich byly na radnici vytvořeny. Také je zde možné naléz jeden příklad jednání komunálních politiků v jednotlivých obdobích. Je zde vybrán vzdy jeden reprezentativni. Vedoucí práce:PhDr. Stanislav Balík, Ph.D.
This document is about municipal politics in Roznov pod Radhostem from 1990 and about executive coalitions at the minicipal level of government. PhDr. Stanislav Balík, Ph.D.
Vedoucí práce: Stanislav Balík.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2006.
Keywords: lokální politika; politické koalice; local policy; political coalitions; Rožnov pod Radhoštěm (Česko); Rožnov pod Radhoštěm (Czechia); bakalářské práce; bachelor's theses