Komunální politika v Rožnově pod Radhoštěm od roku 1990 politics, policy (případová studie) - Drápal, Martin (2006)
Bakalářská práce obsahuje případovou studii Komunální politiky v Rožnově pod Radhoštěm od roku 1990. V práci jsou vypsány a analyzovány výsledky voleb od roku 1990, a také jsou zde stručně uvedeny programy volebních stran. Muzeme se zde také dozvedet jaké koalice ve volebnich obdobich byly na radnici vytvořeny. Také je zde možné naléz jeden příklad jednání komunálních politiků v jednotlivých obdobích. Je zde vybrán vzdy jeden reprezentativni. Vedoucí práce:PhDr. Stanislav Balík, Ph.D.