Otázka času v devatenáctém a dvacátém století problém času v kontextu přírodní vědy a její filozofické interpretace v průběhu devatenáctého a dvacátého století zejména s ohledem na šipky času a disciplíny - Svobodová, Karolina; Krob, Josef, 1956-; Masarykova univerzita. Katedra filozofie (2006)
Problém času v kontextu přírodní vědy a její filozofické interpretace v průběhu devatenáctého a dvacátého století zejména s ohledem na šipky času a disciplíny.
The problem of time in relation with science and its philosophical interpretation during nineteenth and twentieth century especially regarding the time arrows.
Vedoucí práce: Josef Krob.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006.
Keywords: 19.-20. století; čas a prostor (filozofie) -- 19.-20. století; space and time (philosophy) -- 19th-20th centuries; bakalářské práce; bachelor's theses