Analýza postavení odborů ve Velké Británii a Švédsku

Práce se zaměřuje na odbory jako jednu z nejsilnějších zájmových skupin v procesu formování a zprostředkování politické vůle.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šmejkal, David (Dissertant)
Other Authors: Šedo, Jakub, 1977- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2006.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/65609/fss_b/
Cover Image
LEADER 08038ctm a22019217a 4500
001 MUB01000457827
003 CZ BrMU
005 20060622085947.0
008 060612s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
035 |a (ISMU-VSKP)99864 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD031 
080 |a 331.105.44  |2 MRF 
080 |a 316.344.4  |2 MRF 
080 |a 331.105.6  |2 MRF 
100 1 |a Šmejkal, David  |% UČO 65609  |* [absolvent FSS MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Analysis of trade union position in Great Britain and Sweden  |y eng 
245 1 0 |a Analýza postavení odborů ve Velké Británii a Švédsku  |h [rukopis] /  |c David Šmejkal. 
260 |c 2006. 
300 |a 37 s. +  |e 1 disketa 
500 |a Vedoucí práce: Jakub Šedo. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2006. 
520 2 |a Práce se zaměřuje na odbory jako jednu z nejsilnějších zájmových skupin v procesu formování a zprostředkování politické vůle.  |% cze 
520 2 9 |a Analysis is focused on Trading union as one of the most poweful interest groups in the process of formation and intermediation of political will.  |9 eng 
650 0 7 |a odbory  |7 ph123684  |2 czenas 
650 0 7 |a labor unions  |2 eczenas 
650 0 7 |a odborové hnutí  |7 ph115560  |2 czenas 
650 0 7 |a labor union movement  |2 eczenas 
650 0 7 |a zájmové skupiny  |7 ph196704  |2 czenas 
650 0 7 |a interest groups  |2 eczenas 
650 0 7 |a collective bargaining  |2 eczenas 
650 0 7 |a kolektivní vyjednávání  |7 ph121713  |2 czenas 
650 0 9 |a labor unions  |2 eczenas 
650 0 9 |a labor union movement  |2 eczenas 
650 0 9 |a interest groups  |2 eczenas 
650 0 9 |a collective bargaining  |2 eczenas 
651 7 |a Švédsko  |7 ge134629  |2 czenas 
651 7 |a Velká Británie  |7 ge134525  |2 czenas 
651 9 |a Sweden  |2 eczenas 
651 9 |a Great Britain  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Politologie (kombinované)  |b Politologie  |c FSS B-PLK PL kombin., SO (PL)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Šedo, Jakub,  |d 1977-  |7 xx0015630  |% UČO 11241  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/65609/fss_b/ 
CAT |c 20060612  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20060622  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0051 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0123 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100628  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100929  |l MUB01  |h 0302 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2258 
CAT |c 20120306  |l MUB01  |h 1339 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0744 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140519  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140519  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140708  |l MUB01  |h 2245 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0739 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1427 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1348 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1724 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1201 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1100 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 06/101 BAK  |5 4240739298  |8 20060622  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170714  |r 20060622  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 06/101 BAK  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS