Mimoškolní pohybové aktivity dětí staršího školního věku v Broumově a v Brně - Michálková, Alena (2006)
Michálková, Alena. Mimoškolní pohybové aktivity dětí staršího školního věku v Broumově a v Brně, diplomová práce. Brno: MU FSpS, 2006. 63 s. Cílem diplomové práce bylo zjistit, zda děti staršího školního věku tráví volný čas sportem. Zvláště jsem se zaměřila na využívání pohybových aktivit v malém městě Broumově a to jsem dále porovnala se vzorkem z většího města Brna. Práce je rozdělena na část praktickou a teoretickou. V teoretické části je rozebráno téma využívání volného času pohybem. Praktická část nabízí vyhodnocení cenných dat.