Ochrana osobních údajů zaměstnanců při přijímání do zaměstnání - Pešková, Lucie (2006)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá ochranou o osobních údajů zaměstnanců při přijímání do zaměstnání. V současné době je právní úprava ochrany osobních údajů v pracovněprávních vztazích obsažena v několika právních předpisech: zákoně č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, zákoně č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, zákoně č. 20/1966 Sb., o péči o zdraví lidu a velmi kuse v zákoně č. 65/1965 Sb., zákoníku práce. Vzhledem k této skutečnosti je mým cílem pokusit se tuto problematiku souhrnně zpracovat.