Sport a mládež: pro a proti - Führer, Tomáš, 1980- (2006)
FÜHRER, Tomáš: Sport a mládež: pro a proti, diplomová práce. Brno: Masarykova univerzita FSpS, 2006, 53 s. Diplomová práce postihuje problematiku sportu a mládeže. V první části se zaměřuje na definice základních pojmů, na klasifikaci sportu a popis historického vývoje sportu pro mládež. Ve druhé části se zaměřuje na volnočasové aktivity mládeže a vrcholový sport mládeže a charakterizuje jejich specifické znaky.