Nevlastní integrály - Lerch, Tomáš, 1983- (2006)
Ve své diplomové práci se zabývám nevlastními integrály. Studuji absolutní i neabsolutní konvergenci nevlastních integrálů včetně kritérií jejich konvergence. Ve své práci se zabývám i parametrickými nevlastními integrály. Uváděná teoretická tvrzení jsem doplnil sbírkou řešených a neřešených příkladů včetně příkladů praktického použití nevlsatních integrálů v jiných vědních obor jako je například statistika, fyzika či ekonomie.