Multimediální výuka geografie Slovenska - Brabencová, Jitka, 1981- (2006)
Diplomová práce se zabývá tématikou modernizace přístupu k výuce geografie (konkrétně geografie Slovenské republiky) při využitím běžně dostupných informačních technologií. Práce obsahuje ucelené informace o Slovenské republice, které byly využity při tvorbě přiloženého multimediálního CD (příloha č.1) a shrnuje metody a postupy, kterými bylo multimediální CD vytvořeno.