K problému poznání a rozumění v dekonstrukci, neopragmatismu a postanalytické filozofii - Funda, Ondřej, 1976-; Hroch, Jaroslav, 1947-2016; Masarykova univerzita. Katedra filozofie (2006)
Předkládaná disertační práce je věnována postanalytické filozofii, konkrétně problematice poznání a rozumění v rámci dekonstrukce, neopragmatismu a postanalytické filozofie v užším smyslu
The dissertation deals with post-analytic philosophy, specifically with the problems of cognition and understanding within deconstruction, neopragmatism and post-analytic philosophy in the strict sense
Vedoucí práce: Jaroslav Hroch
Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: disertace; dissertations