Model hodnocení utkání basketbalového družstva - Kovář, Petr (2006)
Kovář, Petr: Model hodnocení utkání basketbalového družstva, diplomová práce. Brno, MU 2005,s.60 Na základě sledovaných utkání a poznatků z basketbalu je v práci vytvořen nový model hodnocení utkání v basketbale. Jedná se o rozšíření stávající technického zápisu z utkání o kategorii chyb v obranné fázi hry.