Svoboda médií v kolizi s právy třetích osob - Moravec, Ondřej, 1982- (2006)
Práce se zabývá základními aspekty problematiky kolize svobody projevu ve sdělovacích prostředích a práv třetích osob dotčených sděleními médii. Práce se zabývá především problematikou práva na ochranu osobnosti, a to perspektivou judikatury Evropského soudu pro lidská práva.