Faktory související s výskytem pádů u nemocných s hematologickou malignitou - Zítková, Marie (2006)
Bakalářská práce mapuje faktory související s výskytem pádů u hematoonkologicky nemocných. Základ práce tvoří kvantitativní průzkumné šetření faktorů souvisejících s pády. Analýza a interpretace získaných dat poskytuje informace o závažnosti jednotlivých faktorů. Práce je příspěvkem ke zkvalitnění ošetřovatelské péče v oblasti prvence pádů u hematoonkologicky nemocných.