Komunikace s rodiči dětských pacientů v rámci ambulantní péče - Vorbová, Renáta (2006)
Resumé: Bakalářská práce je zaměřena na aspekty komunikace mezi rodiči dětských pacientů a dětskou sestrou v ambulantní péči. Byl zde zjišťován pohled rodičů na vystupování sester a na jejich komunikační schopnosti. Bylo použito vlastního dotazníku, respondenty byli rodiče dětí, které byly ve věkové skupině 0-19 let. Nadpoloviční většina respondentů hodnotila vystupování i komunikaci sester kladně. Byly zde navrhnuty možnosti dalšího rozvoje komunikačních dovedností pro dětské sestry.