Úroveň znalostí první pomoci u laické veřejnosti a všeobecných sester - Růžičková, Eva; Marková, Marie, 1959-; Masarykova univerzita. Lékařská fakulta (2006)
Růžičková, Eva: Úroveň znalostí první pomoci u laické veřejnosti a všeobecných sester, bakalářská práce, LF MU, 2006,82 s. Bakalářská práce zjišťuje teoretickou připravenost k poskytnutí první pomoci v terénu u laické veřejnosti a všeobecných sester. Jejím obsahem je dále analýza informací týkajících se subjektivního pohledu na úroveň svých znalostí v oblasti první pomoci a subjektivní potřeby dalšího vzdělávání v této problematice u výše jmenovaných skupin respondentů.
Růžičková, Eva: Level of first-aid knowledge of the lay public and general nurses,bachelors work, LF MU, 2006, 82 p. This Bachelors thesis is focused on the theoretical preparedness of the lay public and general nurses to apply first aid in the field. Its subject matter is also the analysis of information related to the subjective view of the personal knowledge level in the sphere of first aid and the subjective needs of further education in this issue of the above mentioned informant groups.
Vedoucí práce: Marie Marková
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2006
Keywords: laická veřejnost; první pomoc; všeobecné sestry; zdravotní sestry; další vzdělávání; general nurses; lay public; continuing education; First Aid; Nurses; bakalářské práce; bachelor's theses