Úroveň znalostí první pomoci u laické veřejnosti a všeobecných sester - Růžičková, Eva (2006)
Růžičková, Eva: Úroveň znalostí první pomoci u laické veřejnosti a všeobecných sester, bakalářská práce, LF MU, 2006,82 s. Bakalářská práce zjišťuje teoretickou připravenost k poskytnutí první pomoci v terénu u laické veřejnosti a všeobecných sester. Jejím obsahem je dále analýza informací týkajících se subjektivního pohledu na úroveň svých znalostí v oblasti první pomoci a subjektivní potřeby dalšího vzdělávání v této problematice u výše jmenovaných skupin respondentů.